Meer informatie

OVER DE SNACKBAR

Op 15-jarige leeftijd besloot Jo Paulissen om een start te maken met de verkoop van softijs. 1-jaar later opende hij vervolgens Snackbar Jo Paulissen. Een combinatie van de verkoop van softijs met frituur. De zaak werd voor het eerst geopend op de Mauritsweg in Stein. Een tiental jaar naar de start besloten Jo en Wilhelmien om de frituur te verhuizen naar de overkant van de straat namelijk Mauritsweg 77 in Stein.

Tot op heden is de snackbar op deze locatie gevestigd en wordt er van woensdag tot en met zondag hard gewerkt om het voor iedere klant zo aangenaam mogelijk te maken. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Maar wij zijn nooit te jong om te leren, daarom blijven er dingen veranderen.

 

De slogan “Uw friture met koks-alure” komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij Jo Paulissen staan wij namelijk voor kwaliteit. Van een friet met mayonaise tot een biefstuk met champignonroomsaus, bij alles doen wij ons best om u de beste kwaliteit te bieden zowel in de gebruikte producten als in de bereiding en de opdiening.

Ontmoet het

TEAM
IMG_1549

JO & WILHELMIEN

EIGENAREN

Als trotse eigenaren van de snackbar oefenen zei al 48 jaar hun expertise uit. Buiten de openingstijden van 16.00u tot 21.00u wordt er hard aan de zaak gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen. Buiten het werken trekken ze samen 1 keer per week een uurtje door het heuvelland om te genieten van de prachtige natuur van Limburg.

IMG_1561

JOPPE MEIJERS

MEDEWERKER

Als 22-jarige werkt Joppe al 7 jaar bij Frituur Jo Paulissen. Veel van zijn tijd is Joppe in Eindhoven te vinden waar hij de studie ICT & Media Design volgt. Hij houdt dan ook van programmeren en vormgeven en is veel bezig met computers. Naast zijn studie poetst hij graag zijn auto op zaterdag ochtend.

Mauritsweg 77, 6171 AE, Stein

Woe – Zon: 16.00 – 21.00u

Maa – Din: Gesloten

e-mail:

info@jopaulissen.com

2018 Jo Paulissen. All Rights Reserved.