Meer informatie

OVER DE SNACKBAR

Op 15-jarige leeftijd besloot Jo Paulissen om een start te maken met de verkoop van softijs. 1-jaar later opende hij vervolgens Snackbar Jo Paulissen. Een combinatie van de verkoop van softijs met frituur. De zaak werd voor het eerst geopend op de Mauritsweg in Stein. Een tiental jaar naar de start besloten Jo en Wilhelmien om de frituur te verhuizen naar de overkant van de straat namelijk Mauritsweg 77 in Stein.

Tot op heden is de snackbar op deze locatie gevestigd en wordt er van woensdag tot en met zondag hard gewerkt om het voor iedere klant zo aangenaam mogelijk te maken. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan. Maar wij zijn nooit te jong om te leren, daarom blijven er dingen veranderen.

 

De slogan “Uw friture met koks-alure” komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij Jo Paulissen staan wij namelijk voor kwaliteit. Van een friet met mayonaise tot een biefstuk met champignonroomsaus, bij alles doen wij ons best om u de beste kwaliteit te bieden zowel in de gebruikte producten als in de bereiding en de opdiening.

Mauritsweg 77, 6171 AE, Stein

Woe – Zon: 16.00 – 21.00u

Maa – Din: Gesloten

e-mail:

info@jopaulissen.com

2018 Jo Paulissen. All Rights Reserved.